Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Παρακαλούμε ΜΗΝ χρησιμοποιήσετε ή πλύνετε τα προϊόντα σας, αν πρώτα δεν τα ελέγξετε για τυχόν ελαττώματα

Όροι Επιστροφών:
Ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης για να επιστρέψει το προϊόν ή τα προϊόντα που αγόρασε και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων εφόσον ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ή ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΠΛΥΘΕΙ ή ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ.

  • Το προϊόν που επιστρέφεται, θα πρέπει να συνοδεύεται οπωσδήποτε από το παραστατικό που έλαβε ο πελάτης με την παραλαβή του, όπως π.χ. η απόδειξη λιανικής πώλησης, το τιμολόγιο κλπ

* Δε γίνονται αποδεκτές επιστροφές για προϊόντα όπως χαλιά, μοκέτες, διάδρομοι, κουρτίνες, κουρτινόξυλα κλπ, τα οποία ήταν παραγγελία επιθυμητής διάστασης. Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται με όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν, όπως π.χ. η απόδειξη λιανικής πώλησης, το Δελτίο Αποστολής κ.λπ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το iosifidishome.gr δε φέρει οποιαδήποτε ευθύνη, αν η υφή, ο χρωματισμός ή η ποιότητα του προϊόντος, διαφέρει από αυτό που ο πελάτης υποθέτει ή έχει ως δεδομένο. Επίσης τα χρώματα στις φωτογραφίες ενδέχεται να διαφέρουν λόγω ρύθμισης της οθόνης σας. Οι φωτογραφίες των προϊόντων απεικονίζουν το σχέδιο του προϊόντος και όχι απόλυτα τα χρώματα!

Διαδικασία επιστροφής:
Καλέστε μας στο +30 2310 935543  για να μας ενημερώσετε σχετικά με το πρόβλημα του προϊόντος, έτσι ώστε να σας δώσουμε τις απαραίτητες οδηγίες  για την επιστροφή του.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ! ΕΠΙΣΗΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ, ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ή ΕΛΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΕΜΑΤΟΣ.

 

Ακύρωση παραγγελιών

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει την παραγγελία του, θα πρέπει  να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στο +30 2310 935543 ή να στείλει e-mail στο info@iosifidishome.gr για να τον ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχει, ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας του.